актуална информация

Изработка на сайт
Галерия

ИЗГРАЖДАНЕ И РЕМОНТ НА ПОКРИВИ И ХИДРОИЗОЛАЦИОННИ СИСТЕМИ В СОФИЯ И СТРАНАТА Ние от Гошко Покриви предлагаме висококачествен ремонт на покрив и покривни конструкции на най-добри цени. Имаме опит с повече от 300 обекта в цялата страна. Работим бързо, коректно и на най-добри цени за ремонт на покриви и изграждане на нов покрив. 
 • Какво да направя, когато покривът протече?
Качете се в таванското помещение и се опитайте да установите къде е причината за теча. Дали е около капандурата, комина, отдушника или друго място? Опитайте се да се сетите, кога за последно е правен ремонт на покрива. Установете какво е горното покритие на покрива. Дали е от керамични керемиди, битумни керемиди, хидроизолация или друго покритие?Ако Вие не можете да отстраните проблема, свържете се с нас. Ние ще дойдем, за да направим оглед на място, и след това ще можем да изготвим оферта за ремонт на покрива, според Вашите индивидуални нужди.
 • Към кого да се обърна за ремонт на покрива?
Най-доброто решение е, да попитате някого, който вече е правил ремонт на покрива си и е останал доволен от извършената услуга.Друг вариант е Вие да потърсите услугите на фирма за ремонт на покриви. Не се насочвайте обаче, към такива, които висят по дърветата, защото рядко ще попаднете на качествена услуга, която се рекламира по такъв начин. Информацията, която ще получите от такива хвърчащи листи е много оскъдна и често е подвеждаща. Нашият съвет е да потърсите в интернет, тъй като ще можете да се възползвате от разнообразието от сайтове. В някоя от търсачките, напишете ремонт на покриви, като е желателно да добавите и името на града, от който сте. По този начин, можете да получите доста повече информация за фирмата, като начинът на работа, използваните материали и инструмети, завършени обекти и цени на различните услуги.
 • Кое е най-доброто покритие за покрива?
Покритието се определя предимно от наклона на покрива.
 • От 20 до 50 градуса: керамични и бетонни керемиди;
 • От 15 до 90 градуса: битумни керемиди;
 • От 0 до 15 градуса: рулонна хидроизолация;
 • От 30 до 60 градуса: естествен камък;
 • Какви материали да избера за ремонт на покрива?
За избора на материали Ви съветваме, да изберете малко по-скъпи, но качествени материали, пред тези, които са евтини, но и с много по-ниско качество. Животът на качествените материали е много по-дълъг, което е по-доброто решение в дългосрочен план. Разбира се, винаги може да се намери решение, според бюджета, който сте решили да отделите за ремонт на покрива си.
 • Кога е най-подходящото време за ремонт на покрив?
Важно е да се знае, че ремонт на покрив се прави при сухо време.Той е основната част на всяка сграда. Предпазва я от влиянията на околната среда. Без него, всеки дом би започнал да се руши под въздействието на дъждове, снегове, градушки, силни ветрове, урагани и дори от слънчевите лъчи. От здравината и функционалността му зависи запазването на цялата сграда. Ако не се погрижим за покрива, не само той, но и домът ни ще рухне.Така че, не чакайте да се появи теч, а вземете мерки навреме. Свържете се с нас още сега.Екипът ни от професионалисти ще се заеме с тази тежка работа, а Вие разгледайте цените, които предлагаме и се свържете с нас!Реставрация на покриви и къщиОсвен че правим качествени ремонти на покриви, ние от „Гошко Покриви“ реставрираме стари сгради и къщи, и ги превръщаме в добре изглеждащи, уютни и приятни места за живеене. Работим със съвременни, висококачествени материали и следим последните модели, и тенденции в областта.За да бъдете сигурни и спокойни, ние даваме от 5 до 25 години гаранция, за всяка извършена реставрация.Предлагаме най-добрите цени, и разбира се, се съобразяваме с изискванията и възможностите на всеки наш клиент!Екипът ни от професионалисти ще се заеме с тази тежка работа, а Вие разгледайте цените, които предлагаме и се свържете с нас!Полагане на хидроизолацияКачествената хидроизолация, която можем да Ви предложим, дълго ще предпазва жилището Ви от така неприятните влага, мухъл и плесен.РЕМОНТ НА ПОКРИВИ ОТ ГОШКО ПОКРИВИИмаме 300 обекта в цялата страна. Работим бързо, коректно и на най-добри цени за ремонт на покриви и изграждане на нов покрив.
 • Имаме реализирани повече от 300 проекта, свързани с ремонт на покриви, изграждане на нов покрив и покривни конструкции.

 • През годините сме реализирали над 10 000 м2 изградени покривни конструкции на най-добра цена и кратки срокове.

 • За повече от 10 години сме монтирали улуци и обшивки на покриви за над 10 000 л.м.

 • Всички изпълнени от нас обекти за ремонт на покрив, хидроизолации, полагане на керемиди и други са изпълнени от професионалисти в областта.

  РЕМОНТ НА ПОКРИВИ НА НАЙ-ДОБРИ ЦЕНИ ОТ ГОШКО ПОКРИВИ 

  Ние знаем колко важен е покривът за всеки един дом, именно затова ремонтираме покриви само с качествени материали и доказани професионалисти.

  Имате проблеми с вашия покрив?  В дома Ви има влага и покрива изпуска ? Не го отлагайте, свържете се с професионалните майстори на ГОШКО ПОКРИВИ Ние осигуряваме първокласни покривни услуги и ремонт на покриви в София и цялата страна на достъпни и конкурентни цени. Вече повече от 10 години ние предлагаме цялостни покривни услуги като – ремонт на покрив, хидроизолации, пренареждане на керемиди, подмяна на улуци, изграждане на нов покрив и покривни конструкции.

  Ние от ГОШКО ПОКРИВИ знаем, че вашият дом е една от най-големите Ви инвестиции, затова използваме само качествени материали за ремонтиране на вашия покрив. Предлагаме голямо разнообразие от материали и решения за всеки тип покрив. Освен цялостен ремонт на покрив и покривни услуги, предлагаме и допълнителни услуги като монтаж на прозорци, измазване на къщи и монтаж на улуци.

  Различните видове покриви представляват различни предизвикателства, независимо дали покривът е наклонен или плосък, ние от ГОШКО ПОКРИВИ ще се справим с ремонтирането или цялостната подмяна на покрива. Имаме реализирани повече от 40 ремонта в цялата страна. Нашите методи на работа са отвъд повечето стандарти, затова гарантираме професионални практики при ремонт на покриви.

 • Работим на едни от най-ниските цени за ремонт на покриви в цялата страна. Направете запитване за ремонт на покрив и се убедете сами.

Полагането на качествена хидроизолация Ви гарантира, че ще избегнете неприятности като появяване на петна по тавана, разрушаване на мазилката, както и предпазва от течове, които могат да предизвикат разрушаването на къщата. Влагата може да нанесе щети и като намали изолираността на жилището Ви от външните климатични особености. През зимния сезон, влагата замръзва и съсипва повърхността, на която се е появила. Това е един от основните фактори за поевтиняване на жилището Ви.Екипът ни от професионалисти ще се заеме с тази тежка работа, а Вие разгледайте цените, които предлагаме и се свържете с нас!Пренареждане на керемиди Най-разпространеният вид ремонт на покрива е пренареждането на керемиди. Това се прави периодично, за да се предотврати протичането на покрива и прогниването на носещата конструкция.Желателно е, пренареждането на керемидите да се прави на всеки 10 – 15 години. Самото пренареждане на керемиди представлява процес, при който се подменят счупените и пропукани керемиди, заменя се старата хидроизолационна мошама с нова и след това се подмазват капаците.Екипът ни от професионалисти ще се заеме с тази тежка работа, а Вие разгледайте цените, които предлагаме и се свържете с нас!
 • 1. Демонтиране на стария покрив – премахване на стари керемиди, олуци и стара покривна конструкция

 • 2. Изграждане на нова дървена конструкция – цялостно изграждане на новата дървена конструкция на покрива

 • 3. Наковаване на дъсчена ламперия – полагане на дъсчената ламперия върху новата конструкция на покрива

 • 4. Разкрой и монтаж на челни дъски – Режем и монтираме новите челни дъски на покрива

 • 5. Монтаж на улуци и обшивки – Правим заготовка и монтираме новите улуци и обшивки

 • 6. Изработка на нова скара – полагане на паропропусклива мембрана и нова дървена скара

 • 7. Качване и редене на керемиди и капаци – завършване на покрива нови с керемиди и капациНие от строителна фирма „ГОШКО ПОКРИВИ“ сме майстори с дългогодишен опит в цялостното изграждане и ремонт на покриви в София и цялата страна. Вече повече от 15 години предлагаме на нашите клиенти първокласни услуги в сферата на ремонт на покриви. Ремонтираме покриви, реставрираме къщи и фасади, полагаме най-висок клас хидроизолация и керемиди. Изграждаме нови дървени покривни конструкции, полагаме летвена скара, монтираме безшевни улуци и обшивки, за да гарантираме дългогодишен живот на Вашия покрив!


Изгодни оферти за дрехи